Відбувся семінар «Розробка методик аналізу лікарських препаратів, методик для валідації відмивки обладнання і лабораторного посуду методом ВЕРХ»

03.06.2019

Відбувся семінар «Розробка методик аналізу лікарських препаратів, методик для валідації відмивки обладнання і лабораторного посуду методом ВЕРХ»

30 травня команда ДП «УФІЯ» провела семінар «Розробка методик аналізу лікарських препаратів, методик для валідації відмивки обладнання і лабораторного посуду методом ВЕРХ». В якості тренера виступив відомий фахівець з багаторічним досвідом Олександр Сиротчук, завідувач відділом ФХМА ДП «Центральна лабораторія з аналізу якості лікарських засобів і медичної продукції».

Під час семінару слухачі мали змогу отримати систематизовану інформацію щодо властивостей хроматографічних колонок, аналітів, рухомих фаз для розуміння принципів розробки методик аналізу лікарських засобів та валідації відмивки обладнання і лабораторного посуду методом ВЕРХ. Було розглянуто теорію рідинної хроматографії та застосування правил належної лабораторної практики у відділі розробки методик аналізу.

Учасникам семінару було продемонстровано багато конкретних прикладів для прикладного ознайомлення з специфікою тематики: порівняння колонок С18, CN, PFP, Embedded Polar, порівняння фенольної та пентафторфенильної колонки С18, тощо. Лектор також приділив увагу питанням використання баз даних властивостей колонок, а також спеціалізованому програмному забезпеченню для обробки даних.

Учасники семінару, серед яких професіонали фармацевтичної галузі мали нагоду обговорити та вирішити проблемні питання, що виникали в їх практиці, як з лектором, так і з колегами.

По закінченню семінару слухачі отримали сертифікати, що підтверджують опановані компетенції.

     

 

 

Повернутися до списку новин