Семінар «Інтеграція ризик-менеджменту в систему якості дистриб'ютора лікарських засобів відповідно до Керівництва з Належної практики дистрибуції (GDP)»

06.03.2019

Відбувся семінар «Інтеграція ризик-менеджменту в систему якості дистриб'ютора лікарських засобів відповідно до Керівництва з Належної практики дистрибуції (GDP)»

4-5 березня в ДП «УФІЯ» відбувся семінар «Інтеграція ризик-менеджменту в систему якості дистриб'ютора лікарських засобів відповідно до Керівництва з Належної практики дистрибуції (GDP)». Навчання провела тренер з багаторічним досвідом, експерт з питань належних практик, кандидат фармацевтичних наук Олена Зіміна.

Основним завданням семінару було надати слухачам систематизовану інформацію щодо стандартної процедури «Управління ризиками для якості», сфери її застосування в процесах системи якості дистриб’юторів лікарських засобів та інструментів управління ризиками, які найчастіше застосовуються в фармацевтичній діяльності при проваджені процесу «Управління ризиками для якості». В рамках семінару, з поміж іншого, було розглянуто практичні приклади щодо впровадження ризик-менеджменту в систему якості підприємства, методологію використання різних інструментів управління ризиками та сферу їх застосування у процесах системи якості.

Лектор детально зупинилася на питаннях щодо методів і принципів експертного аналізу для проведення якісної або кількісної категоризації факторів ризику, а також таких найчастіше застосовуваних інструментах управління ризиками, як мозковий штурм, діаграма Ішікави, ранжування і фільтрація ризиків, FTA, PHA, FMEA / FMECA, HACCP, HAZOP.

По закінченню семінару слухачі отримали сертифікати, що підтверджують опановані компетенції.

           

 

 

 

Повернутися до списку новин