Семінар «Управління ризиками для якості лікарських засобів»

11.06.2017

Семінар «Управління ризиками для якості лікарських засобів»

2 червня ДП "УФІЯ" провело семінар «Управління ризиками для якості лікарських засобів». Навчання проводив досвічдений лектор, ​заступник директора з якості Філії “ДНЦ з НВ/ДП” ДП «УФІЯ» Кузнецов Андій Петрович. 

Під час курсу слухачі отримали систематизовану інформацію стосовно вимог GMP до управління ризиками для якості лікарських засобів. Також в ході семінару у відвідувачів була можливість відпрацювати практичні навички використання основних інструментів та методологій з управління ризиками. Слухачі навчились та удосконалили знання з проведення аналізу ризиками та управління ними в умовах сучасного фармацевтичного підприємства.Серед учасників семінару був як вищий керівний персонал, так і співробітники відділів та служб забезпечення якості, контролю якості, закупівель, інженерних служб.

Отримані знання та навички вибору інструментів дозволять фахово підходити до аналізу та управління ризиками, які супроводжують основну діяльність фармацевтичного підприємства, пов’язану з управлінням ризиками.

  

    

 

Повернутися до списку новин