ДРС затвердила План комплексних перевірок на 2020 рік

18.11.2019

ДРС затвердила План комплексних перевірок на 2020 рік

Наказом Державної регуляторної служби України від від 15.11.2019 №196 затверджено План здійснення комплексних заходів державного нагляду (контролю) на 2020 рік.

ДРС нагадує, що згідно зі ст. 5 Закону України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності» підставою для проведення комплексного планового заходу державного нагляду (контролю) щодо суб’єкта господарювання є внесення одного й того самого суб’єкта господарювання до планів здійснення заходів державного нагляду (контролю) різних органів державного нагляду (контролю).

Такий комплексний плановий захід проводиться один раз на рік, а усі  контролюючі органи, які запланували перевірити даного суб’єкта господарювання, можуть його перевірити виключно у строки, встановлені Планом здійснення комплексних заходів державного нагляду (контролю) на відповідний рік.

Загалом заплановано 32 216 перевірок на 2020 рік, до відповідальності Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками віднесено 616 заходів.

Ознайомитися з Планом здійснення комплексних заходів державного нагляду (контролю) на 2020 рік можна на Інспекційному порталі.

За матеріалами: www.drs.gov.ua

 

Повернутися до списку новин