НСЗУ розширює перелік відкритих даних

13.11.2019

НСЗУ розширює перелік відкритих даних

Національна служба здоров'я України (НСЗУ) продовжує публікувати знеособлену інформацію як у вигляді дашбордів на офіційному сайті, так і у вигляді наборів відкритих даних ‒ на єдиному державному веб-порталі відкритих даних.

На 12 листопада на Порталі вже опубліковано 8 наборів відкритих даних НСЗУ, доступних для завантаження. Серед останніх доданих наборів:
- Інформація про виписані електронні рецепти за програмою реімбурсації "Доступні ліки" - розподіл рецептів за областями, населеними пунктами, закладами, віковою групою, категорією захворювання та МНН. Завантажити можна за посиланням.
- Інформація про погашені електронні рецепти за програмою реімбурсації "Доступні ліки" (розподіл погашених рецептів за областями, населеними пунктами, аптеками, категорією захворювання). Завантажити можна за посиланням.

Ці набори даних будуть корисні всім користувачам, яких цікавить деталізація процесів за програмою реімбурсації “Доступні ліки” в адмініструванні НСЗУ.

Всі набори відкритих даних структуровані для машинної обробки. Частота оновлення кожного набору вказана на сторінці набору даних. На їх основі можна створювати різні додатки, сервіси, бізнес-моделі. Відкриті дані допомагають споживачам покращувати ефективність управлінських рішень на різних рівні.

Джерело: nszu.gov.ua

 

 

Повернутися до списку новин