«Лідер року 2018» ‒ бізнес-звершення ДП «УФІЯ»

10.12.2018

«Лідер року 2018» ‒ бізнес-звершення ДП «УФІЯ»

За результатами дослідження Національного бізнес-рейтингу Державне підприємство «Український фармацевтичний інститут якості» визнано одним з провідних підприємств України у своїй галузі серед державних і комунальних підприємств, а підтвердженням високого статусу, надійності й ефективності ведення діяльності стала престижна нагорода «Лідер року 2018».

Як і кожне значне досягнення, ця почесна нагорода стала можливою завдяки професійній й наполегливій роботі нашого колективу, а ще ‒ втіленням ідеї «системної якості», котра знайшла відгук серед наших клієнтів і партнерів, адже успішна діяльність неможлива без розуміння свого кола споживачів та їхніх потреб.

Звертаючись до історії, варто відзначити, що підприємство було створено в рамках проекту TACIC «Підтримка в реструктуризації фармацевтичної промисловості України» й вже більше 15 років системно працює в сфері фармацевтики та належних практик. Так, за активної роботи ДП «УФІЯ» Україна долучилася до міжнародної Системи співробітництва фармацевтичних інспекцій (PIC/S) в 2011 році, а цього року ми підтвердили високий міжнародний статус пройшовши разом з Держлікслужбою повторну оцінку на відповідність вимогам РIC/S. На підприємстві з 2007 року діє система менеджменту якості у відповідності до міжнародних стандартів ISO 9001, належне функціонування якої, наразі, підтверджено сертифікатом на відповідність стандарту ISO 9001:2015, виданого Bureau Veritas Certification Holding SAS – UK Branch.

Сьогодні місія компанії полягає в забезпеченні належного функціонування систем якості підприємств фармгалузі, сприянні утвердженню їх конкурентних переваг, що дозволяють забезпечувати споживачів якісними, ефективними та безпечними лікарськими засобами.

Наше підприємство виконує роботи з інспектувань виробництв лікарських засобів на відповідність вимогам GMP; організації та проведення навчальних заходів (тренінги, семінари, тощо); проведення спеціалізованих експертизи для видачі експертних висновків щодо підконтрольних речовин; оцінки проектів виробництва ЛЗ на відповідність вимогам GMP, консультування з питань належної дистриб'юторської практики (GDP), тощо.

За роки діяльності ми провели більше 600 інспектувань на відповідність стандарту GMP, більше 300 навчальних заходів, що відвідали більше 3 500 учасників, нашими клієнтами стали більш ніж 500 компаній фармацевтичної галузі. Звісно, рушійною силою у досягненні успіху є наш колектив, основою якого є висококласні експерти належних практик, що мають значний виробничий досвід та проходять не менше 80 годин професійного навчання, в тому числі й міжнародного, щороку.

Ми пишаємося отриманим званням «Лідер року 2018», адже це підтвердження правильності обраного шляху, свідчення ефективності нашої роботи й гарантія високої якості послуг, що ми надаємо кінцевому споживачу. Ця нагорода також відображає наші стандарти чесного й прозорого ведення діяльності й значного внеску в економічний розвиток країни.

Національний бізнес-рейтинг уже впродовж 14 років проводить рейтингування підприємств України і на сьогодні є одним з найавторитетніших у сфері оцінювання ефективності бізнесу.

Дякуємо всім нашим партнерам та запрошуємо до співпраці.
Давайте разом творити спільні історії успіхів!

 

Повернутися до списку новин