Бізнес семінарі «Індія ‒ глобальна сила у фармацевтиці. Надійний партнер для України»

03.12.2018

Бізнес семінарі «Індія ‒ глобальна сила у фармацевтиці. Надійний партнер для України»

30 листопада відбувся бізнес семінарі «Індія ‒ глобальна сила у фармацевтиці. Надійний партнер для України», що було організовано посольством Індії в Україні, Асоціацією індійських фармацевтичних виробників (IPMA) та Радою сприяння експорту фармацевтичних препаратів Індії (PHARMEXCIL). В заході прийняли участь директор ДП «УФІЯ» Олена Кричевська та заступник директора з якості Олексій Сухомлинов.

Мета заходу – обмін комерційними можливостями, статистичною інформацією та послугами, доступними в фармацевтичній та хімічній галузях з акцентом на імпорт та інвестиції в Україну. В рамках заходу було висвітлено потенціал індійської фармацевтичної галузі для України та світу в цілому. У роботі семінару прийняли учать більше 200 осіб, серед них посол Індії в Україні пан Партха Сатпатхі, члени IPMA, делегати з PHARMEXCIL, представники індійських фармацевтичних компаній, що базуються в Україні, представники вітчизняної фармацевтичної індустрії та державних органів системи охорони здоров`я.

У своїй презентації Олена Кричевська зробила короткий огляд діяльності підприємства та детально зупинилася на статистиці проведення інспектувань на відповідність вимогам належної виробничої практики (GMP) за останні 3 роки. Директор ДП «УФІЯ» відзначила основні фактори, що мали вирішальний вплив на результати інспектувань, а також відзначила діяльність, що здійснює підприємство в рамках міжнародної співпраці, зокрема, роботу в Системі співробітництва фармацевтичних інспекцій (PIC/S).

 

Повернутися до списку новин