Відбувся семінар «Огляд якості імпортованої продукції»

17.02.2020

Відбувся семінар «Огляд якості імпортованої продукції»

14 лютого команда ДП «УФІЯ» за підтримки Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками (Держлікслужба) провела семінар-практикум «Огляд якості імпортованої продукції».

Викладач, завідувач сектору управління системою якості та внутрішнього аудиту Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками Закревська Яна Василівна.

За результатами семінару слухачі отримали інформацію щодо документування періодичного огляду якості імпортованої продукції, огляду та оцінювання постійності процесу виробництва, відповідності діючим специфікаціям на вихідну сировину та на готову продукцію. Огляду результатів програми контролю стабільності, огляду всіх значних відхилень або невідповідностей, і пов’язаних з цим розслідувань, ефективності та результативності вжитих коригувальних та запобіжних заходів.

Захід відбувся зі жвавим обговоренням ключових питань якості імпортованої продукції. Слухачі та лектор навели приклади із ввезенням імпортованої продукції на територію України та відповідні з цим розслідування і шляхи їх вирішення.

      

Повернутися до списку новин