В ДП «УФІЯ» відбулася семінар-лекція з питань запобігання та протидії корупції

11.07.2019

В ДП «УФІЯ» відбулася семінар-лекція з питань запобігання та протидії корупції

10 липня співробітники Державного підприємства «Український фармацевтичний інститут якості» прийняли участь у семінар-лекції «Вимоги законодавства в сфері запобігання корупції та заходи з усунення корупційних ризиків». Навчання провів головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції Держлікслужби Михайло Савченко.

На семінарі було розглянуто Закон України «Про запобігання корупції» від 14 жовтня 2014 року № 1700-VII. Учасників заходу ознайомили з основними положеннями антикорупційного законодавства, включаючи питання корупційних та пов’язаних з корупцією правопорушень, конфлікту інтересів, правил етичної поведінки, тощо. Йшлося також про запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, способи вирішення ситуацій наявного конфлікту інтересів з метою забезпечення максимальної об’єктивність при виконанні відповідними особами своїх службових обов’язків.

Михайло Савченко присвятив значну частину заходу детальному роз’ясненню ключових питань законодавства щодо відповідальності за порушення норм антикорупційного законодавства, особливостям вимог декларування та провів покрокову демонстрацію заповнення електронної декларації.

Відзначимо, що ДП «УФІЯ» декларує «нульову толерантність» до будь-яких проявів корупції та активно працює над забезпеченням повної відповідності власної діяльності нормам антикорупційного законодавства.

     

 

 

Повернутися до списку новин