Семінар «Основні обов'язки Уповноваженої особи відповідно до вимог ліцензійних умов з імпорту»

19.06.2019

Відбувся семінар «Основні обов'язки Уповноваженої особи відповідно до вимог ліцензійних умов з імпорту»

ДП «Український фармацевтичний інститут якості» 19 червня 2019 року в приміщення готелю Братислава провів семінар на тему : «Основні обов'язки Уповноваженої особи відповідно до вимог ліцензійних умов з імпорту». За участі представників Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками Закревської Я.В., Сурової Д.Р. та Коваленко О.В.

На семінарі висвітлювались питання стосовно вимог до роботи уповноваженої особи її обов’язків, делегування обов’язків та кваліфікаційних вимог. Відповідно до Ліцензійних умова провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами, імпорту лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів), затвердженими постановою КМУ від 30 листопада 2016 р. № 929. Окрема увага була приділена фармацевтичної системи якості імпортера у відповідності до існуючих настанов і вимог Ліцензійних умов. Висвітлювались аспекти ввезення лікарських засобів в Україну. Перевірка вантажу та дотримання умов зберігання МІБП. Окрема увага була приділена питанням порядку проведення перевірок Повноваження та обов’язки органу державного нагляду та типові порушення за результатами проведених перевірок.

Під час семінару учасники мали змогу поставити питання доповідачам, виходячи з проблематики їхньої практичної діяльності.

      

 

Повернутися до списку новин