Пройшов стислий курс «Теорія та практика GMP»

22.11.2018

Пройшов стислий курс «Теорія та практика GMP»

20-21 листопада 2018 року ДП «УФІЯ» провело навчання в рамках стислого курсу «Теорія та практика GMP».  

В якості тренерів виступили головні експерти відділу науково-технічних експертиз та інспектування ДП «УФІЯ» Євген Резцов та Олександр Старченко, фахівці з питань GMP/GDP з багаторічним міжнародним інспекторським досвідом.

У рамках курсу слухачі в доступній і фаховій формі отримати систематизовану інформацію про сучасні вимоги GMP з урахуванням останніх змін та кращих міжнародних практик. Зокрема, в рамках семінару було висвітлено основні питання функціонування фармацевтичної системи якості, вимоги до персоналу, виробничих комплексів, оцінки ризиків якості в фармацевтичному виробництві, основ кваліфікації та валідації, тощо. Лектори значну увагу приділили практичним аспектам, з ілюстративними прикладами, конкретними кейсами і задачами.

Учасники семінару, серед яких ​​​професіонали ​​фармацевтичної​ галузі, також мали нагоду ​​обговорити та вирішити спірні ​​питання, проблемні випадки, що виникали в їх практиці, як з лектором, так і з колегами. Даний курс зарекомендував себе, як прекрасна база для успішної підготовки до проведення GMP аудитів/інспектувань з боку замовників та регуляторних органів.

По закінченню семінару всі учасники отримали відповідні сертифікати, що підтверджують опановані компетенції.

                     

 

 

Повернутися до списку новин