Останні зміни в USP

24.07.2019

Останні зміни в USP

В даний час вносятся певні зміни зміни в формат Фармакопеї Сполучених Штатів Америки (USP) і її онлайн платформ. У тому числі планується припинити друк USP-NF в поточному форматі.

Зміни, оголошені USP

USP повідомляє про наступні зміни:
    • планується перевести USP-NF Online з моделі орієнтованої на публікації на модель, орієнтовану на документи. У зв'язку з цим планується опублікувати «Посібник керівництво», щоб допомогти користувачам в роботі з їх внутрішньою документацією;
    • як і раніше стандарти USP-NF публікуватимуться за встановленим графіком. Однак, у зв'язку з тим, що платформа стане орієнтована на документи це вплине на поточні посилання:
    - Посилання на відкриту публікацію (наприклад, USP41-NF36 1S) більше не є визначником офіційного періоду.
    - Кожен окремий документ у новій онлайн публікації матиме власну офіційну дату публікації, яка пов'язана з унікальним постійним ідентифікатором документу (Unique DocIDs). Унікальні ідентифікатори DocIDs будуть змінюватися тільки при перегляді документа і не будуть змінюватися з кожною публікацією.
    • буде видалена назва публікації з перегляду документа в закладці Історія, а також буде видалено пункт випадаючого меню «Switch Version» («Змінити версію»).
    • буде припинено друк USP-NF. Видання USP 43-NF 38 буде останніми доступними друкованим виданням.

Форум Фармакопеї (PF)

Форум (PF) вже перейшов на нову онлайнову платформу з січня 2019 року. Як і раніше буде доступна стара онлайнова платформа PF для доступу до старих публікацій.

Новий контент PF буде надаватися тільки на новій онлайн платформі new PF Online platform. Коментувати останні проекти буде можливо тільки через нову платформу.

Доступ до Pharmacopeial Forum (PF) надається безкоштовно. Більш детальну інформацію про останні зміни в USP можна знайти в розділі Часті питання (FAQs) на сайті USP.

Джерело: www.gmp-compliance.org

 

Повернутися до списку новин