Опубліковано звіт EMA за 2017 рік

04.05.2018

Опубліковано звіт EMA за 2017 рік

Опублікований 2 травня 2018 року щорічний звіт за 2017 рік надає огляд роботи Європейського агентства з лікарських засобів (EMA) та висвітлює основні досягнення минулого року в галузі захисту та пропогування здоров'я людей і тварин в Європейському Союзі (ЄС).

Щорічна звіт EMA звертає увагу на деякі основні проекти та ініціативи Агентства, включаючи перше публічне слухання, запуск нової системи EudraVigilance, першу річницю PRIME (PRIority MEdaries) та нові рамки та план дій для академії. Крім того, у річному звіті наведено огляд основних дат, пов'язаних з Брекзіт (Brexit) і описано кроки, які Агентство зробило для підготовки до переїзду зі Сполученого Королівства до ЄС разом із Європейською регуляторною мережею.

У доповіді містяться ключові показники, включаючи основні статистичні дані, які висвітлюють головні здобутки від діяльності та процедур Агентства, а також цікаві тенденції та зміни, що спостерігалися в останні роки.

Нарешті, він також включає міркування експертів EMA, представників партнерів EMA та зацікавлених сторін стосовно питань, що являють найбільший інтерес у галузі медицини та охорони здоров'я, а саме: персоналізовані лікарські засоби, роль фармакологічного нагляду в інноваціях та співпраця між регуляторними органами, органами з питань оцінки медичних технологій та організаціями, що оплачують послуги з охорони здоров'я.

Зі звітом та його додатками можна ознайомитися за посиланням https://bit.ly/2rb1Kdo

 

За матеріалами ema.europa.eu.

 

Повернутися до списку новин