Фармацевтика Німеччини лідирує в Европі

29.10.2019

Фармацевтика Німеччини лідирує в Европі

Німеччина визнана провідною фармацевтичною державою Європи згідно дослідження CPhI Worldwide. Даний висновок був зроблений на підставі даних річного звіту CPhI, що враховує думки представників понад 350 міжнародних фармацевтичних компаній.

Індекс CPhI Pharma ‒ це єдиний щорічний рейтинг сприйняття передових країн світу. Він надає найважливішу інформацію щодо провідних світових фармацевтичних економіки за всіма показниками та вказує, які ринки мають найбільші перспективи для бізнесу та потенціал зростання. Рейтинг широко використовується в якості барометра загального стану фармацевтики, оскільки це єдина платформа, яка об'єднує глобальну фармацевтику.

Німеччина закріпила свій статус провідного фармацевтичного ринку, випередивши свої конкурентів по рейтингу в категоріях: «виробництво АФІ» (7.88), конкурентоспроможність (6,48), інновації (7,49) виробництво готової продукції (8,02) та потенціал зростання (6,92). Таким чином, Німеччина втретє поспіль визнається лідером рейтингу країн з кращими правилами, прозорістю бізнесу та антикорупційної практикою.

Однією з найпомітніших тенденцій є раптове зростання прогнозованого потенціалу зростання для Німеччини у 2019/2020 роках, що збільшилося на 11% порівняно з 2018 роком. Повний рейтинг CPhI Global Pharma Index буде опублікований в кінці 2019 року в рамках річного звіту (Annual Industry Report).

Джерело: www.cleanroomtechnology.com

 

Повернутися до списку новин