CR UK інвестує 14 мільйонів £ у створення біотехнологічного хабу

20.09.2018

CR UK інвестує 14 мільйонів £ у створення біотехнологічного хабу

Британський благодійний фонд Cancer Research UK інвестує близько 14 млн. фунтів стерлінгів в перетворення Лондона в світовий центр розробки біотехнологічних препаратів для лікування раку.

Новий дослідницький центр об'єднає вчених з Університетського коледжу Лондона (UCL), Королівського коледжу Лондона (King's College London), Лондонського університету королеви Марії (Queen Mary University of London) та Інституту Френсіса Кріка (Francis Crick Institute), які займуться дослідження в даній області.

Таким чином, пацієнти з онкологічними захворюваннями, що проживають в Лондоні, матимуть можливість брати участь в передових дослідженнях, отримуючи доступ до експериментальних інноваційним біопрепаратів.

Новий центр акумулюють досвід і знання всіх учасників, включаючи фахівців в галузі медичної візуалізації, клінічних досліджень і досліджень еволюції пухлин. Дослідження охоплять всі типи раку, включаючи онкологічні захворювань у дітей. У фонді Cancer Research UK відзначили, що в центрі будуть створені всі можливості для співпраці та навчання.

За матеріалами PharmaTimes

 

Повернутися до списку новин