Семінар «Використання стандартних зразків для контролю якості лікарських засобів»

29.03.2019

 Відбувся семінар «Використання стандартних зразків для контролю якості лікарських засобів»

28 березня команда ДП «УФІЯ» провела семінар «Використання стандартних зразків для контролю якості лікарських засобів». В якості тренера виступив відомий фахівець з багаторічним стажем Дмитро Леонтьєв, доктор фармацевтичних наук, заступник директора з наукової роботи, начальник відділу валідації та стандартних зразків ДП «Український науковий фармакопейний центр якості лікарських засобів».

Під час семінару було розглянуто питання ролі стандартних зразків в процесі вимірювань, лектор розповів про основні види, ієрархію, «життєвий цикл», виробництво, зберігання та поширення, система якості при атестації і використанні стандартних зразків та багато іншого. Зокрема, пан Леонтьєв детально зупинився на аспектах вимоги до стандартних зразків при реєстрації лікарських засобів та стандартних зразках, що використовуються в Фармакопеї.

Викладач надав детальну інформацію щодо використання стандартних зразків відповідно до вимог GMP. Учасники семінару, серед яких професіонали фармацевтичної галузі, також мали нагоду обговорити та вирішити проблемні питання, що виникали в їх практиці, як з лектором, так і з колегами.

По закінченню семінару слухачі отримали сертифікати, що підтверджують опановані компетенції.

     

 

Повернутися до списку новин